Limburg Unlimited – 28 – 29 March, 2018 (Dutch)

Limburg Unlimited – 28 – 29 March, 2018 (Dutch)

11:45 28 maart in News

Nieuwe materialen, andere aandrijving en veel meer ICT. Dat zijn de wezenskenmerken van de auto van de toekomst. In de Euregio zijn diverse kennisinstituten, ontwikkelingslaboratoria en productiebedrijven bezig met de ontwikkeling en productie van lichtere, sterkere en recyclebare materialen, met elektrische-, waterstof- en biomassa-aandrijving en sensortechnieken die autonoom rijden mogelijk maken.

Tijdens Limburg Unlimited presenteren de regio Aachen en de Euregio zich samen als ‘smart automotive region’. Ondersteund door Limburg Economic Development en in samenwerking met CAR e.V. uit Aachen tonen bijna 20 bedrijven en kennisinstituten hun specialisme: RWTH, DSM, Intertek, Lightyear, Eurocarbon, Punch Powertrain, Brightlands Materials Center, VDL Nedcar, Claut, Polyscope, Sekisui, FEV, Imperia, Isatec, Ceracarbon, Zuyd Hogeschool, Enviro, Stichting Limburg Elektrisch en AFTC.

Op 28 maart vindt er van 14.30 tot 16.00 een automotive seminar plaats op de beursvloer.

Thema’s zijn: nieuwe materialen, andere aandrijving en de toepassing van ICT.

Aansluitend vind er om 16.00 uur een netwerkborrel plaats in de stand.

Limburg Unlimited vindt plaats op 28 en 29 maart in het MECC in Maastricht en is GRATIS TOEGANKELIJK via www.limburg-unlimited.com